Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، رعنا آزادی‌ور بهمن ۱۴۰۰، پس از مجموعه پرمخاطب «زخم کاری» با سریال «جیران» به شبکه نمایش خانگی بازگشت. او در طول انتشار سریال مهدویان، به واسطه نقش خاص و بازی خوبش مورد تحسین و توجه تماشاگران بود و طولی نکشید که با یکی دیگر از نقش‌های منفی کارنامه‌اش برای دومین بار به شبکه نمایش خانگی آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر نقش او در «زخـم کــاری»، بر زیر ذره‌بین رفتن آزادی‌ور در «جیران» بی‌تاثیر نبود.

زنان تشنه قدرت و دسیسه‌گر

رعنا آزادی‌ور با نقش «سمیرا» به عنوان زنی دسیسه‌گر، سلطه‌جو و تشنه قدرت و ثروت مورد توجه مخاطبان سریال قرار گرفت و تاثیر شخصیت او در پیشرفت قصه نیز زیـاد بـود. بـازی خـوب آزادی‌ور برای نمایش شرارت‌های این شخصیت باعث شد مخاطب او را به عنوان شخصیتی ترسناک بپذیرد و تا انتهای قصه بابت تصمیمات او ترس و دلهره داشته باشد.

در حالی که تاثیر ایـن نقش همچنان همراه مخاطب بود، رعنا آزادی‌ور دوبـاره با سریال «جیران» و یکی دیگر از نقش‌های منفی کارنامه‌اش به شبکه نمایش خانگی آمد. «تاج‌الدوله» یکی از همسران عقدی ناصرالدین‌شاه است که در قدرت‌طلبی، فریب دیگران، نقشه کشیدن و فتنه‌گری دسـت کمی از «سمیرا» ندارد. در قسمت‌های اخیر «جیران» دیدیم که «تاجی» چگونه با فریب و نیرنگ شرایط را بـــــرای ولایت‌عـهـدی پسرش فراهم کـرد و مـوانـع را از سـر راه برداشت.

فضایی که نقش «سمیرا» بـه وجــود آورده بود، همچنان در ذهن مخاطب باقی مانده، بنابراین «زخم کاری» ناخودآگاه به تاثیر هر چه بیشتر نقش «تاجی» در «جیران» کمک کرده است و انتشار این دو سریال با فاصله زمانی نه چندان طولانی به نفع رعنا آزادی‌ور تمام شده است. شاهد این ادعا نیز واکنش‌های مخاطبان راجع به شخصیت «تاجی» است.

شکست کامل بهرام رادان در جیران | کارگردان این سریال واقعا حسن فتحی است؟ وجود تفاوت در عین شباهت

بازی رعنا آزادی‌ور در سریال «زخم کاری» بیش از «جـیـران» در مرکز توجهات قرار گرفت، اما او در سریال فتحی نیز موفق شده یکی از بازی‌های خوبش را به نمایش بگذارد. «تاجی» به اقتضای زمانه و موقعیت، شخصیت درون‌گراتر و آرام‌تـری است، به همین دلیل رعنا آزادی‌ور باید در «جیران» بیشتر با ایما و اشـاره و حرکات سنگین و آرام، خشم و فریبندگی کاراکترش را نشان بدهد و از پس ایفای نقش خود برمی‌آید.

در واقـع آن خشم و سلطه‌گری «سمیرا» در شخصیت «تاجی» نمود متفاوتی دارد، بنابراین در عین حـال که شباهت‌هایی کلی میان دو شخصیت وجود دارد، امـــا ایـــن نقش‌ها تفاوت‌های بسیاری با یکدیگر دارند و رعنا آزادی‌ور نیز خود را تکرار نکرده است.

کد خبر 675994 برچسب‌ها بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی سریال خانگی نمايش خانگي

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بازیگران سینما و تلویزیون ایران فیلم و سریال ایرانی سریال خانگی نمايش خانگي رعنا آزادی ور زخم کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاری که تلویزیون با ما می‌کند!

شب گذشته بازی نیمه نهایی دورتموند مقابل پاریسن‌ژرمن برگزار شد که تیم دورتموند با پیروزی یک بر صفر به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت. مسابقه‌ای که با یک دقیقه وقت اضافه در نیمه اول و ۴ دقیقه وقت اضافه نیمه دوم ۹۵ دقیقه طول کشید.

این بازی مانند تمام بازی‌های لیگ قهرمانان اروپا از شبکه سه سیما پخش پیش از شروع بازی یکی از برند‌های ابزار آلات در تبلیغ pre-roll حدودا سی ثانیه‌ای مخاطبان را به تماشای بازی دعوت کرد.

همه چیز تا دقیقه دوم بازی عادی بود تا اینکه مخاطبان دوباره با معضل تبلیغات اشتباه و البته بسیار گل درشت در صداوسیما مواجه شدند. مسئله‌ای که پیش از این بار‌ها درباره آن صحبت شده است و حتی از صداوسیما خواستیم تا شفاف‌سازی‌های لازم را انجام دهد که با دریافت بودجه ۲۴ هزار میلیارد تومانی چه نیازی دارد تا بیش از ۹۵ تبلیغ را در ۹۵ دقیقه مسابقه نمایش دهد؟

۵۳ تبلیغ از ۲۹ برند به مدت ۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه
بله درست خواندید، ۹۵ تبلیغ! از تبلیغ‌های سه ثانیه‌ای تا ۲۰ ثانیه‌ای که البته در ۵ دقیقه وقت اضافه هیچ تبلیغی پخش نشد. زمان پخش فوتبال برای صداوسیمایی که حتی خودش هم با ارائه اعداد و ارقام آن هم پیش از عید نشان داده که پر ببینده‌ترین برنامه‌هایش مرتبط با فوتبال است، از فرصت لیگ قهرمانان اروپا استفاده کرده تا هر آنچه دلش می‌خواهد را به شکلی عجیب و نامرتب هنگام پخش این بازی تبلیغ کند. از تبلیغ تشک و ویفر گرفته تا بیمه و عصاره غذا و حتی لبنیات.

برای توضیح دقیق‌تر باید گفت که در طول ۴۶ دقیقه نیمه اول ۵۳ تبلیغ از ۲۹ برند پخش شد که ۱۴ تبلیغ با نورپردازی در وسط زمین، ۳۴ تبلیغ به صورت زیرنویس و ۶ تبلیغ هم زیر آرم شبکه سه به نمایش درآمدند.

چهارده تبلیغی که با نورپردازی در میانه زمین به نمایش درآمد از دقیقه دوم بازی آغاز و تا دقیقه ۱۵ ادامه داشت که در مجموع ۷۷ ثانیه معادل یک دقیقه و ۱۷ ثانیه به طول انجامید.

از دقیقه ۲۱ بازی تا دقیقه ۳۷ نیز تبلیغات زیر نویس به نمایش درآمد که در مجموع ۴۵۰ ثانیه، معادل ۷دقیقه و ۳۰ ثانیه، صرف نمایش ۳۴ تبلیغ شد و در نهایت نوبت به تبلیغ برند زیر آرم شبکه سه سیما رسید، این نوع از تبلیغ هم از دقیقه ۴۰ آغاز و تا دقیقه ۴۲ ادامه داشت که در مجموع ۶۶ ثانیه صرف این نوع از تبلیغ شد.

۷ دقیقه تبلیغ در نیمه ۱۵ دقیقه‌ای
این در حالی است که در طول مدت بازی تنها ۱۲ برند ۳۶ دفعه در نیمه اول و ۳۸ دفعه در نیمه دوم، در تبلیغات دور زمین به نمایش درآمدند.

سوت نیمه اول بازی با نتیجه صفر_صفر زده شد و مجدد ۱۷ تبلیغ از همان برند‌هایی که در نیمه اول حضور پررنگی داشتند به مدت هفت دقیقه و چهار ثانیه به نمایش درآمد، پس از آن برنامه شروع شد، مجری نام حامی مالی برنامه را آورد، یک اجرای حدودا یک دقیقه‌ای روی آنتن زنده به نمایش درآمد آیتمی دو دقیقه‌ای از خیانت و وفاداری بازیکنان به نمایش درآمد که بعد از آن دوباره یک تبلیغ چند ثانیه‌ای پخش شد مجری صحبت کرد و با یک پری رول مخاطبان به دیدن ادامه مسابقه دعوت شدند.

در نیمه دوم، اما تعداد تبلیغ‌ها به ۴۲ عدد از همان ۲۹ برند رسید. از دقیقه ۵۲ تا ۶۶ به مدت ۲۹ ثانیه شش تبلیغ وسط زمین به نمایش درآمد. بعد از آن از دقیقه ۶۶ تا ۸۰ تقریبا ۳۱ تبلیغ به مدت ۴۱۶ ثانیه، معادل ۶ دقیقه و ۵۶ ثانیه به نمایش درآمد و در مرحله آخر نیز ۵ تبلیغ به مدت ۶۵ ثانیه پایین لوگوی شبکه سه به تصویر کشیده شد.

در واقع در یک جمع بندی برای این میزان از تبلیغات ضد تبلیغی که زیبایی شناسی نداشت، به دلیل نمایش دائم مخاطبان را کلافه کرده بود و جامعه هدف مشخصی هم نداشت باید گفت که در مدت ۹۵ دقیقه مسابقه، ۹۵ تبلیغ به مدت ۱۸ دقیقه و ۲۴ ثانیه به نمایش درآمد که ۲۰ تبلیغ به مدت یک دقیقه و ۴۷ ثانیه، با نورپردزای در میانه زمین، ۶۵ تبلیغ به مدت ۱۴ دقیقه و ۲۶ ثانیه به صورت زیرنویس و در نهایت ۱۱ تبلیغ پایین لوگوی شبکه سه به مدت دو دقیقه و ۱۱ ثانیه به نمایش درآمد.

در نهایت باید گفت اگر تبلیغات بین دو نیمه را هم محاسبه کنیم با نمایش ۱۱۱ تبلیغ به مدت ۲۵ دقیقه بازی بازگشت پاریسن ژرمن و دورتموند به پایان رسید، اما نکته اساسی ماجرا این است که این میزان از تبلیغات با این کمیت و کیفیت به بازی‌های قبلی هم مرتبط می‌شود و همچنان توضیحی برای این میزان از تبلیغات و درآمد حاصل از آن وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • جواد عزتی با فصل ۳ و ۴ زخم کاری به زودی می‌آید
  • جواد عزتی با فصل ۳ و ۴ زخم کاری به زودی می‌آید | ویدئو
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • ۱۰ شخصیت برتر سریال «شوگان» که ما را شیفته این روایت حماسی ژاپنی کردند
  • اعلام زمان قطعی پخش فصل سوم «زخم کاری»
  • رخنه به قلب دشمن